Sinjalizim Rrugor & Mirëmbajtje

SHËRBIMET

 • Shenimi i vijave te mesit dhe skajeve te rruges
 • Shenimi i vendkalimeve per kembesore
 • Shenimi i parkingjeve
 • Shenimi i vijave ne fusha sportive
 • Materiali: Ngjyre nje komponenteshe
 • Ngjyre dy komponenteshe mase plastike e ftohte me afat te qendrueshmerise me te gjate
 • Shenjat e trafikut standarde sipas konventes se vjenes.
 • Tabelat dhe pllakat e dimensioneve te ndryshm
page1
 • Shenimi i vendpunishteve.
 • Sigurimi i vendpunishteve ne rruge.
 • Udhetreguesit per vende turistike.
 • Shenimi i vendeve per auto-kampingje dhe lojera.
 • Shtigjet per shetitje dhe biqikleta.