Sinjalizim Rrugor & Mirëmbajtje


Për Ne

Kompania ITK shpk është themeluar në vitin 2008 dhe që nga atëherë punon me sukses në fushen e sinjalizimit rrugor. Me punë kualitative dhe cilesore kemi krijuar një rrjet të gjerë të klientëve, duke ju pergjigjur në kohë nevojave të tyre dhe duke kryer punën me sukses. Ne ofrojmë punë dhe sherbime cilësore sipas standardeve të larta teknologjike.